Byasen 3 U19

Leagues Played
Norwegia - Interkretsserie U19 1

Results

Norwegia - Interkretsserie U19 10/16 18:00 - Charlottenlund 2 U19 v Byasen 3 U19 W 2-3
Byasen 3 U19 er et ungt og lovende fotball (soccer) lag fra Trondheim, Norge. Laget består av talentfulle og dedikerte spillere som har en lidenskap for fotball og en sterk vilje til å lykkes.

Byasen 3 U19 er kjent for sitt angrepsrettede spill og sin evne til å skape sjanser. De har en rekke dyktige spillere som scorer mål, og deres angrepere er alltid farlige foran mål. Laget har også et solid forsvar som er vanskelig å bryte ned, og de er alltid godt organisert defensivt.

Byasen 3 U19 har hatt stor suksess i aldersbestemt fotball, og de har vunnet flere turneringer og mesterskap. De har også representert Norge i internasjonale konkurranser, og de har alltid gjort gode prestasjoner.

Laget trenes av erfarne og dyktige trenere som har en god forståelse av spillet og som alltid setter spillerutvikling i høysetet. De skaper et positivt og støttende treningsmiljø der spillerne kan trives og utvikle seg til sitt fulle potensial.

Byasen 3 U19 er et ambisiøst lag som alltid sikter mot toppen. De har som mål å bli et av de beste lagene i sin aldersgruppe i Norge, og de har alle forutsetninger for å lykkes med dette. Laget er spennende å følge, og de har et stort potensial for fremtiden.